MER TID TIL Å LEVE

Tid til hverandre

Nesset er et distrikt der vi engasjerer oss i hverandre. Enten du brenner for jakt og fiske eller du vil synge i et kor vil du møte mennesker som deler dine interesser, og som ønsker deg velkommen i fellesskapet.
Nesset er allsidig og inkluderende.

Tid er det mest verdifulle vi har. I Nesset slipper du å sitte i bilkø når du egentlig gjerne skulle sittet hjemme med familien samlet rundt middagsbordet. Å leve på landet er som å få et par ekstra timer på klokken, der du selv kan velge hva du vil bruke tiden på. I Nesset vet de fleste å bruke sin tid godt. Her er det mange fritidstilbud, lag og foreninger innen alt fra dans og sang til langrenn, fotball og speidergruppe.

Nyt tid for deg selv. Nyt tid med familien. Nyt Nesset.

“Det gode liv”

Livet i Nesset er virkelig «det gode liv». Du bor i landlige omgivelser, nær natur, fjell og sjø. Den friske luften er bra for helsen, og omgivelsene innbyr til en aktiv fritid. Samtidig kan du koble av med vanlige tilbud for både liten og stor i et distrikt fylt av både natur- og kulturaktiviteter.

For de minste er tilgangen på utendørsaktiviteter en naturlig start på et liv med sunne interesser og hobbyer.

Noe å gjøre for alle

Nesset er et distrikt med nærhet til både sjø og fjell. For alle med interesse for tur og aktivitet er dette et eldorado. Det finnes også mye annet å gjøre. Nesset er et inkluderende samfunn som også byr på mye spennende innen kultur, musikk og idrett. På Portal Nessets oversikt over lag og foreninger kan du selv se noen av de organiserte fritidstilbudene som finnes i Nesset.

For de sportsinteresserte har Nesset selvsagt tilbud for de som vil drive med ski og fotball. I tillegg har den nye Nessethallen håndballbane, basket- og volleyballbane samt en imponerende klatrevegg.
For dem som vil skjemme seg litt bort, har Nesset både velværesenter, restauranter, frisører og treningsstudio.

Nyt livet i Nesset.

Miljøfondet i Nesset

Masser av fritidstilbud

Frisk luft- nydelig natur

Du kan glemme bilkøer

Lakseførende elver