LEVE i Nesset

Mer tid til å leve

Tid til hverandre.

Å leve på landet er som å få et par ekstra timer på klokken, der du selv kan velge hva du vil bruke tiden på. I Nesset vet de fleste å bruke sin tid godt. Her er det mange fritidstilbud. Det er en grunn til at livet på landet kalles «det gode liv». I Nesset engasjerer vi oss i hverandre, i lokale initiativ og tiltak. Dugnadsånden er stor. Det skaper fellesskap og gjør bygdene i Nesset til et godt sted å bo.

Nyt tid for deg selv. Nyt tid med familien. Nyt Nesset.

6 grunner til å Leve i Nesset

Levende

Bygder

Nærhet til

sjø og Fjell

Rikt

Friluftsliv

Aktive

Lag og organis-asjoner

kultur-kommunen

Molde

Barnehager

Til alle

Noe å gjøre

FOR ALLE

 

Å bo sammen med familien i Nesset gir det beste fra to verdener.

Nesset er et distrikt med nærhet til både sjø og fjell. For alle med interesse for tur og aktivitet er dette et eldorado. Det finnes også mye annet å gjøre. Nesset er et inkluderende samfunn som også byr på mye spennende innen kultur, musikk og idrett. På Portal Nessets oversikt over lag og foreninger kan du selv se noen av de organiserte fritidstilbudene som finnes i Nesset.

For de sportsinteresserte har Nesset selvsagt tilbud for de som vil drive med ski og fotball. I tillegg har den nye Nessethallen håndballbane, basket- og volleyballbane samt en imponerende klatrevegg.
For dem som vil skjemme seg litt bort, har Nesset både velværesenter, restauranter, frisører og treningsstudio.

Nyt livet i Nesset.

«Å slå seg ned med familie i Eresfjord har hele tiden vært et mål etter endte studier. Der er det trygge og gode omgivelser, som jeg selv har vokst opp med. Det er barnehage, skole og SFO- tilbud, som gjør det mulig å kombinere jobb og familie på en god måte. Samholdet i bygda er helt spesielt, og den fantastiske naturen i seg selv er en grunn til å bosette seg her»

Kristin Reitan

Geolog

«Med interessen for pleie og omsorg av mennesker, falt valget på sjukepleie. Både av interesse, men også jobb mulighetene etter endt utdanning. Med ønske om å gi mine barn den trygge og gode oppveksten som jeg selv hadde, ble Eidsvåg valgt som bosted som voksen. Med gode barnehager, skoler, fritidstilbud, oppvekstsvilkår og natur. Håper flere kan vurdere det samme, også med tanke på når det nye sjukehuset på Hjelset kommer i drift.»

Nina Gagnat

Sjukepleier

Relatert
Innhold