VI TRENGER DIN KOMPETANSE

Et spennende jobbmarked

Nesset er et arbeidsmarked med bredt kompetansebehov og spennende tider i vente. Som et solid kraftdistrikt er stå-på-vilje og nærhet til natur og ressurser i Nessets DNA. Verdier som går igjen Nessets bedrifter er innovasjon, ja-tankegang og samhold. Dette er verdier som skaper vekst, men som også gjør det attraktivt å være arbeidstaker i Nesset.

Bedriftene i Nesset er ofte på søk etter kvalifisert arbeidskraft. Har du kompetanse innen et felt du tenker kan være interessant for en bedrift, send bedriften din CV og noen ord om deg selv. kanskje har bedriften behov for akkurat deg.

Nesset har gjennom en omfattende utbygging av flere vassdrag i Aursjøtraktene og Eikesdalsfjellene, bidratt med betydelig ressurser som har kommet hele landet til gode. I 2020 markeres Mardølaaksjonen med en storstilt 50års feiring.

Nesset er en landbrukskommune, der reiselivsnæringen er i sterk vekst. I tillegg vokser det fram stadig flere spennende næringsvirksomheter innen både lokalmat, kommunikasjon, handel og servicetjenester.

Det bygges i disse dager ut fiber-kommunikasjon til alle bygder i hele distriktet.

Alltid en støttespiller

Nesset Vekst AS skal bidra til utvikling av et variert næringsliv i Nesset ved å yte kvalifiserte rådgivings- og servicetjenester til bedrifter, gündere og offentlig forvaltning. Daglig leder er Rolf Jonas Hurlen.

Selskapet skal ta initiativ til, og bidra til tiltak som kan gi mennesker og bedrifter i Nesset større muligheter og bedre vilkår. Selskapet skal også bidra til utvikling av lokalsamfunnet og infrastrukturen ved egne initiativ eller ved å støtte andres.

Ønsker du hjelp til etablering, nettverksbygging eller utvikling av en virksomhet i Nesset?
Ta kontakt med oss på telefon: 472 41 832 eller E-post: [email protected]

Drahjelp for nyetableringer

Nesset ønsker nye etableringer velkomne. Vurderer du å etablere en bedrift i Nesset, finnes det mange gode muligheter for drahjelp og støtte.

  • Meget gode støtteordninger
  • God tilgang på ledige lokaler, og svært lave priser både på leie og kjøp
  • Inntil 10 timer gratis rådgivning fra Nesset Vekst
  • Distriktets Hoppid-kontor

Nesset Vekst AS er distriktets hoppid-kontor. Hoppid er en tjeneste med tilbud til nyetablering og bedriftsrettede tiltak. Det er Møre og Romsdal fylke og Innovasjon Norge som står bak hoppid.no-satsingen.

Har du lyst å starte en ny bedrift? Start her.

Ønsker du hjelp til etablering, nettverksbygging eller utvikling av en virksomhet i Nesset?
Ta kontakt med oss på telefon: 472 41 832 eller E-post: [email protected]

KLIKK HER for å gå til lysbildefremvisning fra Leverandørdag den 4/3-2020.

Ledige stillinger akkurat nå

Støtteordninger i Nesset:

Vi trenger Gründere

Vi trenger Regnskapsførere

Vi trenger Fagfolk

Vi trenger Montører

Vi trenger Selgere

Vi trenger Ledere