Jobbe i Nesset

Mulighetene er mange

Nesset er et spennende arbeidsmarked, med et bredt kompetansebehov.

Molderegionen har et stort og variert arbeidsmarked med behov for arbeidskraft i de fleste bransjer. Innovasjon og bærekraft er det som vil prege framtidens arbeidsplasser, og vi vil trenge tilflytting og kompetanse for å fylle de mange ledige stillingene. Kommunen har et mål om å bli Norges mest næringsvennlige kommune.

Landbruket står sterkt i Nesset og satsinger innenfor reiseliv har et stort potensial. I tillegg vokser det fram stadig flere spennende næringsvirksomheter innen både industri, handel, servicetjenester og lokalmat.

Det er bygd ut fiber i alle bygdene i Nesset. Fiberen er avgjørende for å opprettholde eksisterende arbeidsplasser og skape mulighet for ny bosetting og næringsutvikling.

Våren 2025 åpner det nye akuttsjukehuset på Hjelset. En av fylkets største arbeidsplasser med kort pendleravstand fra bygdene i Nesset.

Vi har behov for DIN KOMPETANSE

Vi trenger 

Gründere

Vi trenger

Helsefag-
Arbeidere

Vi trenger

Lærere

Vi trenger

Fagfolk

Vi trenger

ingeniører

Vi trenger

Ledere

Nesset Vekst AS

Alltid en støttespiller

 

Nesset Vekst AS skal bidra til utvikling av et variert næringsliv i Nesset.

Nesset Vekst AS arbeider for å fremme næringslivet i Nesset ved å stimulere til etablering av nye virksomheter og utvikling av eksisterende næringsliv. Nesset Vekst har også Hoppid-kontor og førstelinjetjenesten for etablererveiledning i samarbeid med kommunen, fylket og Innovasjon Norge.

«Har etablert egen advokatpraksis i Næringshuset Kraftverket. Som småbarnsmor er det godt å ha familie og venner rundt seg i en travel hverdag.»

Beathe Bakken

advokat

«I Nesset er det gode ordninger for å starte egen bedrift. Jeg startet Bugge Maskin i 2012, og trives i jobben som daglig leder sammen med 16 unge og dyktige ansatte.»

Daniel Bugge

daglig leder

Nye etableringer

Et godt sted å starte

 

Nesset Vekst AS skal bidra til et variert næringsliv i Nesset.

01 Støtteordninger

Gode støtteordninger for
etablering av næringsvirksomhet
i Nesset.

02 Hoppid

Hoppid-kontor med gratis
bedriftsrådgivning. Samarbeid
med Protomore i Molde. Besøk Hoppid her.

03 Næringshuset Kraftverket

Utleie av rimelige kontorlokaler

04 Prosjektarbeid

Ulike oppdrag for å fremme
næringslivet.

Relatert
Innhold