Bo i Nesset

Bo romslig – med naturen som nabo

Nesset ønsker deg velkommen!

For mange er det å bo godt selve kjernen til trivsel. Å være en familie på fire i en 50 kvadratmeters blokkleilighet fungerer for mange, men om drømmen er å trygt kunne slippe barna ut i hagen, eller å ha fjell, sjø og natur som nærmeste nabo, da ønsker Nesset deg velkommen. «Man trenger mindre og får så mye igjen, sa en tilflytter til Nesset etter å ha flyttet fra byliv til livet på landet.

Gleden i å ha

NATUREN SOM NABO

 

Noen tenker at det å flytte fra by til bygd handler om å ofre. Slik er det sjelden beskrevet av dem som har gjennomført det. Å bo romsligere, med grønnere omgivelser og frisk luft oppleves som et løft. Det er en grunn til at livet på landet kalles «det gode liv». I Nesset engasjerer vi oss i hverandre, i lokale initiativ og tiltak. Det skaper fellesskap, og gjør Nesset til et godt sted å bo.

Å ha lave boutgifter gir også frihet, handlingsrom og nye muligheter.

6 grunner for å FLYTTE TIL NESSEt

N

Bo landlig

og sentralt

Nærhet til

Flyplass

Stort

Arbeids
marked

Rimelige

Hus

Mange

Hytte
tomter

Gode

Oppvekst
Vilkår

Bo godt og

RIMELIG

 

La oss ta to eksempler fra finn.no først. Begge holder god standard.

  • Rekkehus 3 km fra Molde sentrum. 120 kvadratmeter og tre soverom. Altan og garasje. Pris: 3.280.000,-
  • Enebolig i landlige omgivelser i Eidsvåg sentrum, Nesset. 183 kvadratmeter og fire soverom, to bad, kjellerstue, sportsbod og utestue. Stor terrasse, stor tomt med hage og flott utsikt. Pris: 1.700.000,-.

Med under en halvtimes kjøretur til det nye sykehuset som åpner i 2024 på Hjelset, rekker du akkurat en liten kaffekopp fra Eidsvåg sentrum.

Scroll deg inn på kartet oppe i høyre hjørne.
Gule felt: Boliger. Brune felt: Hytter/fritidseiendommer

NESSET

10 845 kr/m²

TRONDHEIM

40 000 kr/m²

BERGEN

41 000 kr/m²

OSLO

72 000 kr/m²

Snittpris per desember 2019 (Finn.no)

Kvalitet for 

DE SMÅ

 

Velger du å etablere deg i Nesset er det barnehager i Eidsvåg, Eidsøra, Eresfjord og Vistdal. Nesset har kombinerte barne- og ungdomskoler i Eidsvåg og Eresfjord. Vistdal har barneskole. I Eidsvåg ligger også Nessethallen. En flerbrukshall for alle med egen klatrevegg.

Relatert
Innhold