Nettside

Adresse

6364 Vistdal

Vistdal IL

Idrettslag

Idrettslag

Vi er et idrettslag som holder til i Vistdal. Hos oss kan du være med på flotte turer til våre fjelltrimposter, basis- og løpstrening og vil du trene langrenn er dette laget for deg. Vi har faste dager med trening gjennom hele vinteren og når snøen smelter er det over på joggesko og fellestrening/skitreninger. På høsten fortsetter basis og rulleskitrening til snøen kommer. Mange unger er med på trening/skileik, og flere deltar aktivt for klubben på kretsrenn og i Norgescup. Videre er Barneidretten viktig i laget. Her prøver vi å være allsidige, samt vektlegge våre hovedaktiviteter, ski, fjell/friluftsliv og friidrett.

Idrettslaget tilbyr trimrom, kanoer og rulleski, som våre medlemmer får låne. Vi har Aktiv på dagtid – gruppe, som har fast aktivitet hver uke. Dugnadsånden er god i laget og vi er stolte over stadion, der vi har både fotball og sandvolleyballbane. Klubbhus, garasje og sanitæranlegg er snart ferdigstilt der.

Viktig for oss er trivsel og moro på trening og i aktivitet. Det trenes, men miljøet er veldig viktig for å opprettholde aktivitet i bygda. Vi arrangerer hvert år Påskeskirennet, Storfjellrennet og vårt tradisjonelle motbakkeløp; Stornebba Opp! Onsdagsrenn hver uke vinterstid på Eresfjord og Vistdal skisenter.

VELKOMMEN TIL VISTDAL IL!

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.