Telefon

Nettside

Adresse

6472 Eikesdal

}

Åpningstider

man: Stengt
tir: 12:00 - 18:00
ons: 12:00 - 18:00
tor: 12:00 - 18:00
fre: 12:00 - 18:00
lør: 12:00 - 20:00
søn: 12:00 - 18:00

Vertshuset Eikesdal

Vertshus/Cafe

Velkommen til idylliske Eikesdal

Vertshuset Eikesdal ligger vakkert til ved Eikesdalsvatnet, kun en kort kjøretur fra Nord-Europas høyeste fossefall Mardalsfossen.

Vi holder åpent hver dag i perioden fossen blir sluppet løs i all sin prakt fra 20. juni til 20. august. I perioden serverer vi vår a-la-carte meny hvor vi har fokus på fisk og vilt fra våre lokale elver, hav, vann- og fjellområder. Kunne det smake med en ovnsbakt ørretfilet eller kanskje en hjemmelaget reinsdyrburger?

Vertshuset Eikesdal kan hele året være vertskap for alle typer arrangementer og vi gjør vårt beste for at dere skal få en fin opplevelse hos oss. Våre flinke kokker kan tilpasse menyen etter ønske. Ta kontakt så legger vi alt til rette for dere.

Vertshuset Eikesdal leverer også catering til arrangement i hele distriktet. Ta kontakt for pristilbud.

Hvert år arrangerer vi også den tradisjonsrike Countryfestivalen i Eikesdal. Da fylles området av danseglade og feststemte mennesker, vi gleder oss!

Eikesdal ligger i Midt-Norge, mellom Åndalsnes og Sunndalsøra, 10 mil sørøst for Molde. Gode fiskemuligheter og flott turterreng i høyfjellet og lavlandet.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Vertshuset Eikesdal