Telefon

Adresse

Eidsvågveien 59 6460 Eidsvåg i Romsdal

}

Åpningstider

man: 11:00 - 17:00
tir: 11:00 - 17:00
ons: 11:00 - 17:00
tor: 11:00 - 17:00
fre: 11:00 - 18:00
lør: 11:00 - 18:00

Bæstes Bakeri

Bakeri

Tradisjonsbakst og lokal kvalitetsmat

Naturlige råvarer, tradisjoner og lokalmat av mange spennende slag står på menyen på kaféen og lokalmatbutikken hos Bæstes Bakeri.

Brubekken gardsmeieri har etablert en lokalmatbutikk og kafé i lokalene til Bæstes Bakeri. Her kan du ta en kaffekopp og smake på ulike lefseslag som bakeriet lager.

Vi har også et stort vareutvalg av lokalmat. Her kan du få mange typer nystekt lefse fra Bæstes Bakeri. Brun og hvit ost fra både ku- og geitemelk fra Brubekken gardsmeieri, smør og rømme, kjekjøtt og spekepølser fra geit, storfekjøtt av urfe, grasfora uten bruk av kraftfor. Kraftbein, pinnekjøtt, fenalår og egg fra egne høns er bare noe av det du finner hos oss.

Vi har også varer fra mange andre lokalmatprodusenter. Spekepølser fra Sjursgården på Rød. Honning fra Flemsetra. Klippfisk fra Garshol. Røykalaks fra Kvisvika og fra Drågen. Saft, sylter og sirup samt krydder fra Halås.

Velkommen til oss!

Gårdsmat basert på frihet

På Brubekken Gardsmeieri går dyra i fri natur og dette danner dermed grunnlaget for våre verdier.

Ren mat laget av de aller beste lokale råvarer. Vi produserer etter agroøkologiske prinsipper. Det betyr at vi bruker lokale råvarer og at vi omsetter ferdigprodukter lokalt. Videre har vi fokus på sunn mat, fruktbar jord, rent vann og ren luft.

Agroøkologisk drift tar landbrukets samfunnsoppdrag på alvor. Vi foredler all melk fra både ku og geit til ost, smør og rømme både hjemme på gården og på Sætra i Torbudalen ved Aursjøen i Sunndal kommune. I tillegg selger vi alt av kjøttvarer som garden produserer. Både ku og geit blir slaktet på Øre Vilt SA, et lokalt bygdeslakteri. Vi selger ferskt kjøtt fra både ku og geit.

Produktene våre er:

  • Kjøttdeig og stykningsdeler fra ku (Rørosku / STN)
  • Kraftbein, innmat og skinn
  • Ferskt kjekjøtt
  • Spekepølse og spekelår av geit
  • Kjeskinn

Gården produserer også litt grønnsaker, potet, grønnkål, knutekål og jordskokk. Setra er i drift når beiteforholdene ligger til rette stort sett i juli og august. På setra er det også mulig å få kaffe og servering i tillegg til du kan kjøpe sæterproduktene våre.

Velkommen til Brubekken og Torbuvollen

Torgsalg

Vi reiser over hele Midt-Norge og deltar på torg og Bondens Marked.

Her har vi med et rikholdig utvalg av våre produkter.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Bæstes Bakeri