Telefon

Nettside

Adresse

Hele Nesset

Barnas Turlag Nesset

Friluft, Barn, Tur

Bli med på tur!

Barnas Turlag er en undergrupper av DNT Romsdal og har som mål å få barn i alderen 0-12 år med foreldre ut på tur.
Vi i Barnas Turlag Nesset vil annonsere turer og arrangement på vår facebookside. Fra og med 2020 vil turene også annonseres i fellesturheftet til DNT Romsdal.

Tur er ekstra gøy for barn når en er flere og ikke trenger å dra så langt. På turene kan dere treffe andre barnefamilier, barna får nye lekekamerater og opplever friluftslivet i trygge rammer.

Barnas Turlag turer gjennomføres av frivillige og du er hjertelig velkommen til å være med som frivillig. Eller har du tips om turer eller arrangement vi kan stå for, ta kontakt.

TurboTUR er en turkassetrim for barn i alderen 0-12 år og består av 10 turmål med ulik vanskelighetsgrad. Barna får sitt eget turkort, og på alle 10 turene henger det en klippetang der barna setter et merke i kortet for gjennomført tur. TurboTUR-sesongen i Nesset varer fra 1. mai til 31. oktober. TurboTUR-kort kan hentes på kommunens servicekontor og på YX Eidsvåg.

Håper vi ser dere på tur med Barnas Turlag.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.