Sjurstua på Rød

Landbruk og Mat

Sjurstua på Rød

Sjurstua er vårt lille gårdsbruk på Rød utenfor Eidsvåg. Her driver vi med gammelnorsk sau, storfe og honningproduksjon. Marie er vokst opp på Skåla og Simo kommer fra Italia. Sammen har vi bygd opp igjen denne gamle gården som vi kjøpte på det åpne marked i 2011, drevet av et inderlig ønske om å ta vare på jorda for fremtiden og å produsere ren og god kvalitetsmat til en fornuftig pris. Lærekurven har vært bratt for oss, og vi lærer stadig av våre feil. Det ligger utrolig mye kunnskap bak et godt drevet gårdsbruk!

Våren 2019 startet vi å bygge egne produksjonslokaler for honning- og kjøttforedling av egne råvarer. Foreløpig har vi ikke et eget utsalgssted, men varer kan hentes hos oss eller vi samler opp bestillinger og leverer på døra.

Vi ønsker å drive så rent som mulig, utnytte alle gårdens ressurser etter beste evne og tilby gode, ekte og rene produkter. Alle dyrene vi har går i løsdrift og de tilbringer sommeren på utmarksbeite. Det er viktig for oss å utnytte alt av ressurser gården vår gir oss. Her er vårt vareutvalg (i stadig utvikling):

  • 10-kiloskasser med storfekjøtt (50% kjøttdeig og 50% rene kjøttstykker -biff, grytekjøtt og entrecote).
  • Vakumpakket lammekjøtt av rasen gammelnorsk sau. Slaktet og partert ved slakteri. Kjøres direkte ut til kunde.
  • Stykningsdeler lammekjøtt og storfekjøtt. Vakumert.
  • Spekepølse av lammekjøtt og storfekjøtt. Uten svin.
  • Sommerhonning og lynghonning.
  • Lamme/saueskinn.
  • Lammeskinn med trykk.

Facebooksiden vår og REKO-ringen Molde er våre hovedsalgskanaler. Vi har det meste av varer på lager, så det er bare å ta kontakt! Ellers er vi med på noen ulike markeder. Dette annonseres på våre facebooksider i forkant.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Sjurstua på Rød