Troldmyr Møbelfabrikk

Møbelproduksjon

Unike møbler spesiallaget for ditt behov

Troldmyr Møbelfabrikk produserer spesialinnredninger som skipsmøbler, butikkinnredninger, kjøkkeninnredninger og ellers en rekke møblement og produkter som dører og vinduer etter spesifikasjon.

Møblene kan nøyaktig tilpasses etter kundens ønske og kan produseres i de fleste treslag og farger. Vi tar i bruk ny teknologi for hele tiden å sikre høyest mulig kvalitet på våre produkter.

I vårt lakkeringsverksted kan vi ta på oss en rekke forskjellige typer lakkeringsoppdrag. Vi kan utføre oppussing av møbler, interiør og kjøkkeninnredninger samtidig som vi sikrer topp finish på ny-produserte produkter og innredninger.

Vi ligger ca. 35 minutter fra Molde mot Eidsvåg og har over 30 års erfaring i produksjon av møbler og interiør til både private og bedrifter over hele landet.

I menyene kan du se eksempler på produkter vi har levert. Ta kontakt så finner vi løsningen for nettopp ditt behov.

Vi kan spesialtilpasse et kjøkken for deg etter dine spesifikasjoner.

Ofte blir skapdører slitt mens selve skapene er like fine. Vi kan produsere nye dører eller vi kan pusse opp de slitte, så de ser ut som nye. Trenger du et nytt skap kan vi produsere det også. Dette til en brøkdel av prisen av å installere et nytt kjøkken. Resultatet blir som nytt, i den fargen du selv måtte ønske.

Vi kan lage skipsinteriør etter deres spesifikasjoner, og har mange års erfaring i å tilpasse dette etter deres ønsker.

Vi kan lage butikkinnredninger av alle typer etter deres spesifikasjoner.
Vi har også lang erfaring med spesialtilpassede barinnredninger og kan presentere flere forslag ut i fra hvilken plass og funksjon innredningen skal ha.

 

Vi kan lage de aller fleste møbeltyper i tre. Vi gjør vårt beste for at akkurat ditt møbel skal bli akkurat som du ønsker det.