Aktiv Eikesdal

Aktiviteter og opplevelser

Aktiviteter for alle aldre

Aktiv Eikesdal arrangerer aktiviteter i naturskjønne omgivelser ved bredden av elva Aura i Eikesdal. Våre aktiviteter passer til alle aldre og varer fra 4 timer til 2 dager. Vi tilbyr et bredt spenn av aktiviteter som kan tilpasses alle aldre og ønsker, som for eksempel bueskyting, hesteskokasting, trillebårkjøring, støvelkasting, strekkspring og ikke minst gullgraving og gullvasking. Her kan du finne ekte gull på mange vis.

Anlegget består av 3 gapahuker, toalett, en stor grillgrue og selve storstua der vi kan tilby servering innomhus. Gapahukene har alle overnattingsplass til 7 barn eller 6 voksne, er utstyrt med reinsdyrskinn og kan lukkes i front. Ved behov for flere overnattingsplasser tar vi i bruk lavvo i tillegg.

Aktiv Eikesdal er også et utmerket utgangspunkt for ulike typer turer i fjell, skog og mark. Du kan gå eller sykle, fiske, padle i kano eller kajakk og ikke minst bade i eventyrlige omgivelser.

Vi tilbereder enkelte retter selv i anlegget eller så bestiller vi catering. Vi serverer maten enten i storstua eller ute, alt ettersom hvordan dere ønsker det. Vi tilbyr ulike middagsmenyer, eksempelvis grillmeny eller kortreist lokal mat. Aktiv Eikesdal ligger på Sæter, 7,5 km fra Eikesdalsvatnet.

Hjertelig velkommen til en aktiv villmarksopplevelse!

Aktiv Eikesdal er et perfekt sted for selskap og arrangementer som bursdager for barn og voksne, avslutningsfester, utdrikkingslag, firmafester og lignende. Vi har alle rettigheter og en meny som kan tilpasses akkurat ditt arrangement.

Ta kontakt for aktivitetsforslag og prisliste så tilpasser vi arrangementet etter akkurat ditt ønske!

Aktiv Eikesdal er et populært tilbud til skoleturer. Vi tilpasser aktivitetene etter alderen og kan om ønskelig skreddersy et eget opplegg.

Populære aktiviteter er gjerne:

  • Bueskyting
  • Hesteskokasting
  • Trillbårkjøring
  • Gullgraving / Gullvasking
  • Støvelkasting
  • Strekkspring
  • Natursti
  • Øksekast

Finn ekte gull

Tett ved Aktiv Eikesdal ligger den gullførende elva Aura. Her kan du selv oppleve å vaske EKTE GULL ut av elvegrusen! Du blir nok ikke rik over natta, men du verden så spennende å se om noe glimrer og skinner i vaskepanna!

Vi har vaskepanner til alle, kom og prøv!

Klikk på bildene for å gjøre bildene større.